Termeni și condiții de utilizare

PREAMBUL

Magazinul on-line Firedepoveste.ro comercializează fire pentru tricotat şi croşetat, accesorii şi auxiliare. Acesta a fost înfiinţat de către ALEXANDRU D. RADU PFA care va fi denumit în continuare Furnizor şi este operat de către acesta. Orice comandă a unui produs care figurează pe Firedepoveste.ro este condiţionată de acceptarea acestor termeni şi condiţii. În acest sens cumpărătorul acceptă fără rezerve toate prevederile acestor termini şi condiţii. Furnizorul îşi rezervă dreptul de a modifica oricând aceste prevederi. Condiţiile aplicabile vor fi întotdeauna cele afişate pe site în momentul plasării comenzii.

 

 

COMANDA

Comanda poate fi alcatuită din unul sau mai multe produse. Cumpărătorul poate alege articolul dorit precum  şi cantitatea dorită din fiecare articol. Comanda devine accesibilă în coşul de cumpărături care se regăseşte în partea din dreapta sus a paginii. Comanda va face obiectul unei recapitulaţii care reia toate elementele comenzii. În acest moment clientul poate:

-          să valideze comanda şi să aleaga modul de plată;

-          să schimbe cantitatea dorită pentru unul sau mai multe articole;

-          să renunţe la un articol actualizând comanda;

-          să şteargă integral comanda.

Clientul va trebui să furnizeze o adresă validă. Acceptarea comenzii implică acceptarea fără rezerve condiţiile particulare de vânzare pentru fiecare produs (preţ, culoare, cantitate, particularităţi etc).

 

LIVRAREA

Termenele estimate de livrare sunt cele menţionate pentru fiecare produs. Există şi cazuri în care termenul de livrare poate fi substanţial mai scurt decât cel specificat. După primirea comenzii clientul va fi informat în cel mai scurt timp, prin e-mail, asupra termenului exact de expediere a produsului/produselor comandate. Livrarea se va efectua prin societăţile de curierat rapid cu care colaboreaza Furnizorul.

PLATA

Preturile finale sunt preturile exprimate in lei de pe pagina ficarui produs si includ toate taxele cu exceptia costurilor cu transportul bunurilor comandate care sunt în sarcina clientului.
Plata se efectuează în una din următoarele moduri la alegerea clientului:

- ramburs;

- cu cardul;

- prin virament bancar.

 Produsele comandate rămân proprietatea Furnizorului până la achitarea integrală a sumelor datorate.

 

RENUNŢAREA LA CUMPĂRARE SI RETURUL

Conform legislaţiei în vigoare, consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestarilor de servicii, de la încheierea contractului.
Renunţarea la cumparare se efectuează în baza unei notificari scrise. Produsul returnat ca urmare a renunţării la cumparare trebuie sa fie în aceeaşi stare în care a fost livrat (în ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte şi documentele care l-au însotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client iar rambursarea contravalorii produsului se va efectua în termen de 30 de zile de la retur. 
În conformitate cu legislaţia în vigoare renunţarea la cumparare este aplicabilă numai clienţilor persoane fizice.

 

DECLINAREA RĂSPUNDERII

Ca urmare a sezonalităţii unora din produsele prezente pe site, producătorii pot decide modificarea caracteristicilor şi diponibilităţii acestora fără o notificare prealabilă , decizie pentru care furnizorul nu poate fi facut responsabil.
Furnizorul îţi declină de asemenea răspunderea în ceea ce priveşte corectitudinea imaginilor şi/sau informaţiilor furnizate de către producători şi care pot conţine erori de operare. Pe cale de consecinţă imaginile prezentate pe site au caracter informativ şi nu reprezintă obligaţie contractuală. Echipa Firedepoveste.ro depune eforturi susţinute şi continue pentru ca toate informaţiile să fie cât mai corecte. Clientul are obligatia sa verifice produsele in momentul primirii acestora. Dupa acceptarea prin semnatura a produselor de catre client, furnizorului nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel si deasemenea, nici returnarea produselor.

 

FORŢA MAJORĂ

Furnizorul nu va putea, în nici un caz, să fie tras la răspundere pentru neândeplinirea, îndeplinirea cu întârziere a obligaţiilor contractual, datorită uneia din următoarele situaţii:

-          în cazul unei forţe majore recunoscută în acest sens de către legea română, adică în situaţia mai multor evenimente imprevizibile şi independente de voinţa furnizorului.

-          în cazul unui eveniment fortuit, cum ar fi dar fără a se limita la întreruperea alimentării cu energie, probleme ale reţelei de telecomunicaţii, greve etc.

 

PROPRIETATEA INTELECTUALĂ

Arhitectura generală a siteului, conţinutul, imaginile şi toate celelalte elemente sunt proprietatea exclusivă a furnizorului şi a colaboratorilor săi.

Orice utilizare totală sau parţială, copierea, reproducerea, publicarea, descărcarea, postarea, transmiterea sau distribuirea acestui site fără permisiune sunt interzise de lege.

 

SECURITATEA DATELOR PERSONALE ŞI A INFORMAŢIILOR

Informaţiile solicitate pe siteul firedepoveste.ro sunt necesare pentru înregistrarea şi urmărirea comenzii Dumneavoastră. Pentru a respecta intimitatea, informaţiile nu vor fi în nici un caz furnizate unor terţi.Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

ALEXANDRU D. RADU PFA este inregistrata ca operator la Registrul de Evidenta a Prelucrarii de date cu caracter personal cu numarul 31135. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, ALEXANDRU D. RADU PFA are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Sunteti obligat sa furnizati datele din formularul de comanda, acestea fiind necesare facturarii si livrarii comenzii. Refuzul dvs. determina neonorarea comenzii. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, pe adresa contact@firedepoveste.ro

 

CONTACT 

Pentru intrebari privind un produs sau o comanda , cat si cele de natura tehnica ale sitului firedepoveste.ro va rugam sa ne contactati prin intermediul formularului de contact.Pentru orice alte intrebari va rugam sa ne contactati:

ALEXANDRU D. RADU PFA

CUI: 29336697

Nr. Ord. Reg. Comertului: F35/1781/2011

adresa:Timisoara, str. Rasaritului 29 bl.35 ap.7

Email: contact[at]firedepoveste[punct]ro

Telefon 0740031204