COST SI TIMP DE LIVRARE

Costurile de livrare pentru localitati din Romania, prin curierat rapid:

  • Gratuit pentru comenzi a caror valoare depaseste 300 Lei , pentru localitatile aflate in zona 0 de livrare Nemoexpress.
  • 26,18 lei TVA inclus, pentru comenzile din localitatile aflate in zona 0 de livrare Nemoexpress. Lista localitatilor poate fi consultata aici. Livrare se face in maxim 48 de ore de la confirmarea telefonica a comenzii. 
  • 36 de lei TVA inclus, pentru localitatile aflate in afara zonei 0 de livrare Nemoexpress.

Termenele de livrare se bazeaza pe estimarile firmei de curierat, care devine responsabila pentru eventuale intarzieri. Odata expediat coletul, livrarea depinde exclusiv de firma de curierat.

Veti putea urmari online stadiul livrarii pentru pachetul dumneavoastră. Termenele de livrare se bazeaza pe estimarile firmei de curierat, care devine responsabila pentru eventuale intarzieri. Odata expediat coletul, livrarea depinde exclusiv de firma de curierat.

Comenzile ale căror date de livrare sunt incomplete sau greșite (ex: nume, prenume, adresă, număr de telefon, adresă e-mail) nu vor fi luate în considerare și vor fi anulate automat. Ne rezervăm dreptul de a cere plata în avans a comenzilor considerate ”cu risc” sau suspicioase.

Neridicarea coletului va atrage după sine blocarea oricăror livrari ulterioare spre adresa dumneavoastră.