fir Léttlopi violet heather

Lopi are in compozitia sa 100% lana islandeza. Dupa mai bine de 1100 de ani de expunere la clima sub-arctica, lana produsa de oile islandeze are cateva caracteristici unice care o fac cu adevarat exceptionala.  Pe tot parcursul procesului de productie respectul fata de natura este pe primul loc.

Detalii


17,50 Lei

1414

Disponibilitate: Acest produs nu mai este în stoc

Produse din aceeaşi categorie:

Léttlopi  contine 100% lana islandeza. Este un fir moale cu calitati extraordinare si unice datorita provenientei sale. Aceasta lana are doua straturi, unul exterior si unul interior. Fibrele exterioare sunt lungi, lucioase, puternice si resping umezeala. Fibrele interioare sunt moi, fine si ofera o foarte buna protectie la frig. Impreuna acestea formeaza un fir care este usor, mai usor decat majoritatea firelor de lana, este confortabil si calduros, respinge umezeala, pastreaza corpul uscat mai mult timp, ajuta pielea sa respire, un fir care ajuta umezeala sa treaca prin fibre si sa nu ramana pe piele.
Pe tot parcursul procesului de productie respectul fata de natura este pe primul loc. Turmele de oi pasc in voie pe campuri virgine in sezonul cald asa cum o fac de sute de ani. In procesul de productie sunt folosite exclusiv surse naturale de energie (geotermala, eoliana si hidro). Folosirea chimicalelor si a detergentilor este redusa la minim, tocmai de aceea firele raman moi, usoare, rezistente la apa asa cum natura insasi le-a creat.

Compozitie: 100% lana islandeza

Greutate: 50 gr

Lungimea firului: 100 m

Andrele recomandate: 4-5 mm

Întreţinere: spălare manuală la maxim 30gr, uscare prin suspendare în plan orizontal

Probă pentru o bucata de 10 cm: 18 ochiuri, 24 de randuriNu exista nici un comentariu inca.

Ai un site/blog? Te rugam sa ne sustii.

Click pe un banner de mai jos pentru a obtine codul.

Copiaza codul urmator in siteul tau

Copiaza codul urmator in siteul tau

Banner firedepoveste.ro 125x20

Copiaza codul urmator in siteul tau

firedepoveste.ro