fir Einband blush

Lopi are in compozitia sa 100% lana islandeza. Dupa mai bine de 1100 de ani de expunere la clima sub-arctica, lana produsa de oile islandeze are cateva caracteristici unice care o fac cu adevarat exceptionala.  Pe tot parcursul procesului de productie respectul fata de natura este pe primul loc.

Detalii


18,50 Lei

9128

Disponibilitate: Acest produs nu mai este în stoc

Produse din aceeaşi categorie:

Einband  contine 100% lana islandeza. Este un fir moale cu calitati extraordinare si unice datorita provenientei sale. Aceasta lana are doua straturi, unul exterior si unul interior. Fibrele exterioare sunt lungi, lucioase, puternice si resping umezeala. Fibrele interioare sunt moi, fine si ofera o foarte buna protectie la frig. Impreuna acestea formeaza un fir care este usor, mai usor decat majoritatea firelor de lana, este confortabil si calduros, respinge umezeala, pastreaza corpul uscat mai mult timp, ajuta pielea sa respire, un fir care ajuta umezeala sa treaca prin fibre si sa nu ramana pe piele.
Pe tot parcursul procesului de productie respectul fata de natura este pe primul loc. Turmele de oi pasc in voie pe campuri virgine in sezonul cald asa cum o fac de sute de ani. In procesul de productie sunt folosite exclusiv surse naturale de energie (geotermala, eoliana si hidro). Folosirea chimicalelor si a detergentilor este redusa la minim, tocmai de aceea firele raman moi, usoare, rezistente la apa asa cum natura insasi le-a creat.

Einband este un fir care nu a fost spalat niciodata. Se lucreaza cu andrele intre 2 si 4,5 mm. Chiar si in cazul in care este lucrata cu andrele de 4,5 mm, dupa spalare nu va avea nici o problema sa umple spatiile libere. Producatorul recomanda ca inainte de toate sa tricotati o mostra pe care sa o spalati iar apoi sa o blocati. Dupa uscarea mostrei puteti afla cu exactitate cu ce andrele va trebui sa lucrati pentru a obtine tensiunea ceruta de modelul pe care doriti sa il tricotati. Ca si mine, veti fi cucerita cu siguranta de acest fir unic prin calitatile sale dar si de gama de culori.

Compozitie: 100% lana islandeza

Greutate: 50 gr

Lungimea firului: 225 m

Andrele recomandate: 2-4.5 mm

Întreţinere: spălare manuală la maxim 30gr, uscare prin suspendare în plan orizontal

Probă pentru o bucata de 10 cm: 17 ochiuri, lucrat punct lenes cu andrele de 4,5 mm

Nu exista nici un comentariu inca.

Ai un site/blog? Te rugam sa ne sustii.

Click pe un banner de mai jos pentru a obtine codul.

Copiaza codul urmator in siteul tau

Copiaza codul urmator in siteul tau

Banner firedepoveste.ro 125x20

Copiaza codul urmator in siteul tau

firedepoveste.ro