Essentially Feminine Knits: 25 Must-Have Chic Designs

 "Essentially Feminine Knits: 25 Must-Have Chic Designs" este o colectie de 25 de obiecte de imbracaminte si accesorii foarte chic, potrivite pentru orice ocazie. 

Cumpara prin Bookdepository

 


ghid de utilizare Bookdepository

Detalii

Produse din aceeaşi categorie:

Modelele designerului Lene Holme Samsoe exprima multa sensibilitate si feminitate. Pornind de la modelele dantelate de inspiratie botanica, colectia ofera modele cu o gama variata de efecte minunate si deosebite.

"Essentially Feminine Knits: 25 Must-Have Chic Designs" este o colectie de 25 de obiecte de imbracaminte si accesorii foarte chic, potrivite pentru orice ocazie. Modelele designerului Lene Holme Samsoe exprima multa sensibilitate si feminitate. Pornind de la modelele dantelate de inspiratie botanica, colectia ofera modele cu o gama variata de efecte minunate si deosebite. Vei gasi in acesta carte modele originale pentru pulovere, topuri, jachete, caciuli, esarfe si manusi. Fiecare model iti va dezvalui detalii elegante, o silueta armonioasa si un stil clasic, toate acestea fiind combinate cu o sensibilitate moderna si jucausa. Proiectele variaza de la cele simple si usor de la realizat pana la unele extrem de complexe. Stilul unic al autoarei garanteaza indrazneala si autenticitate iar proiectele din aceasta carte vor aduce garderobei tale un plus de eleganta, rafinament si feminitate.

Nu exista nici un comentariu inca.

Ai un site/blog? Te rugam sa ne sustii.

Click pe un banner de mai jos pentru a obtine codul.

Copiaza codul urmator in siteul tau

Copiaza codul urmator in siteul tau

Banner firedepoveste.ro 125x20

Copiaza codul urmator in siteul tau

firedepoveste.ro