Knitting without tears de Elizabeth Zimmermann

"Knitting without tears" de Elisabeth Zimmerman conţine tehnici de bază şi instrucţiuni uşor de înţeles şi urmat pentru a crea obiecte de îmbrăcăminte pentru toate mărimile. Vezi mai jos descrierea integrală.

Cumpara prin Bookdepository

 


ghid de utilizare Bookdepository

Detalii

Produse din aceeaşi categorie:

"Knitting without tears" de Elisabeth Zimmerman conţine tehnici de bază şi instrucţiuni uşor de înţeles şi urmat pentru a crea obiecte de îmbrăcăminte pentru toate mărimile.

Îţi place să tricotezi pe faţă şi nu prea îţi place să tricotezi pe dos? Ai început vreodată un pulover pentru ca mai apoi să descoperi că nu ai sufiecient fir pentru a-l termina?  Când montezi ochiurile te trezeşti mereu că ai lăsat un fir mult prea scurt sau dimpotrivă mult prea lung?

Elisabeth Zimmerman vine în această carte cu soluţii la problemele frustrante ale celor care iubesc tricotatul şi cu instrucţiuni de urmat pas cu pas pentru a crea modele de tricotat minunate şi fără vârstă. În această carte vei găsi modele de tricotat elegante pentru: pulovere norvegiene lucrate în mai multe culori, pulovere care nu necesită coasere, căciuli, jachete cu glugă pentru copii, ciorapi, mănuşi şi multe, multe altele.

Această carte clasică are menirea de a inspira o întreagă nouă generaţie de pasionaţi de tricotat, pe care îi sprijină în descoperirea bucuriilor şi confortului acestei pasiuni.

Nu exista nici un comentariu inca.

Ai un site/blog? Te rugam sa ne sustii.

Click pe un banner de mai jos pentru a obtine codul.

Copiaza codul urmator in siteul tau

Copiaza codul urmator in siteul tau

Banner firedepoveste.ro 125x20

Copiaza codul urmator in siteul tau

firedepoveste.ro